JOEL
            FELIU
   PAGÈS

Sobre mi

Hey! Soc en Joel Feliu, un jove estudiant de disseny gràfic de vint-i-tres anys.

La necessitat d'estar constantment aprenent, m'ha portat a endinsar-me en moltes de les disciplines del disseny gràfic. La tipografia, el branding, el disseny editorial i el web, són el que més m'agrada fer, tot i que també he fet packaging, motions gràfics i he explorat amb tècniques d'impressió tradicional com la serigrafia i cianotípia. La passió per la tipografia m’ha portat a estar actualment aprenent 3D tipogràfic.
La meva història

Actualment, estic cursant l'últim any de la carrera, però el meu contacte amb el disseny gràfic ve de lluny. Vaig descobrir als tretze anys a què em volia dedicar sense saber-ho, trastejant amb el Photoshop, un company de classe em va dir que l'hi agradava el que estava fent i la gent em començava a demanar que els hi fes les portades dels treballs (ara els hi demanaria almenys un suc del bar) però com era una cosa que m'agradava tant i no ho veia com una feina, ja que tenia el concepte del fet que treballar no podia ser una cosa divertida de fer, ho feia a canvi d'un: "que guai, gràcies!".

No sé en quin moment em va arribar un flyer de l'Escola d'Art d'Olot a les mans i vaig descobrir que el que m'agradava fer es podia estudiar en un grau mitjà a 30 minuts de casa. Així que vaig estar dos anys estudiant APGI (la meva mare estava al·lucinant en veure que anava a classe cada dia content i tornava encara més content, perquè l'hi havia dit que no volia estudiar més en acabar l'ESO, ja que no tenia motivació per cap cicle dels que m'havien presentat, ni volia estudiar batxillerat). En acabar aquests dos anys de grau mitjà, vaig decidir continuar estudiant un grau superior, aquest també va durar dos anys i tenia ganes de més així que em vaig aventurar a fer la carrera (us podeu imaginar la cara de la meva mare actualment que estic acabant-la i no descarto continuar estudiant).

Fes-li un ull als meus projectes