·MOIXINA·MOIXINA

Informació de l’encàrrec
Per realitzar la identitat visual de la Moixina, s’ha partit de la forma de la fulla del roure pènol per representar l’espai, per representar la fauna s’ha utilitzat un cercle amb fletxes que fa referència al cicle de la vida. Tota la gràfica, gira al voltant d’un univers de píxels, que representen els àtoms, per fer un paral·lelisme entre la mínima unitat de la natura i del disseny gràfic.

La moixina és un parc natural situat a Olot. Aquest es veu representat per una gran fauna i vegetació, en la qual, destaca el roure pènol, un arbre que no és molt abundant a Catalunya.

Client
Projecte acadèmic

Serveis
Identitat visual


ProjecteEl primer dels suports és un llibre on es recull tota la informació documentada del parc, tant dels briòfits com dels líquens. Per tenir-ho separat, s’han creat dos llibres diferents amb uns colors per cada un per diferenciar-los fàcilment.
Format
Suport: Llibre amb tapa dura
Mides: DinA4 tancat. (210mmx297mm).
Tintes: 4+0.
Per completar la identitat gràfica s’ha creat una campanya publicitària a través de cartells on l’usuari pot accedir a través de l'enllaç de part inferior, a la pàgina de la Moixina per fer aportacions sobre nous descobriment o consultes.Format
Suport: Cartell.
Mides: DinA1 (594 mmx841mm)⁣.
Tintes: 4+0.
També s’ha aplicat un redisseny per la pàgina web on ens redirigeix l'enllaç del cartell.Format
Suport: Pàgina web.